Ons menu.
Elke week een nieuw drie gangen menu. 39.5
Gerechten zijn ook altijd los te bestellen
Drie Gangen Menu
Oesters
Wij werken samen met de beste kwekerijen uit Zeeland. We zoeken de beste oesters per seizoen uit en hebben altijd meerdere soorten oesters in huis.
Proeverijen
oester Tasting
Drie soorten seizoensoesters met huisgemaakt vinaigrettes, 6 stuks 24.5
seacuterie tasting
Huisgemaakte vischarcuterie | verschillende soorten bereidingen en vis
Voor
Zuurdesembrood
Ansjovis boter | Olijfolie 6.5
‘schelpjes in het groen’
Seizoensschelpjes | Vermouth | Zuring 14.5
Langoustines
Gegrild | kruidenvinaigrette 19.5
BIETJES
Parmezaan | zwarte peper 9.5
Tartaar
Zeebaars | dragoncrème | cashew 11.5
Hoofd
zeebaars
Gerookte tomtatenjus | salie-zeekraal olie 28.5
mussels
Lavas | Saffraan | Zeevenkel 22.5
vissersstoof
Schelpen | Langoustine | Kabeljauw 24.5
fish & chips
Kabeljauw | Ravigotte 21.5 + mushy peas 2.5
Vis van de dag
Sides
Salade 5
Friet 5
Geroosterde Aardappels 5
Dessert
Affogato 6.5
Chocolade Mousse | Frambozen | Pistache 8.5
Sinaasappelcake | Campari siroop | vanille room | tijm 8.5