Verhalen .
-
Suzanne's reis
Ontmoet Suzanne, ze maakte ooit de dienst uit in de keuken en is nu jouw go-to persoon voor alle wijnwijsheden.
-
Happy oester uurtjes
Maak je klaar, oesterliefhebbers - we kunnen niet wachten om binnenkort een toast met jullie uit te brengen!
-
Duurzaam koken
5 tips voor duurzamer koken.
Blogs .
-
Blog ~ Menu
Ontdek ons menu bij The Good Companion
-
Blog ~ Suzannes reis
De kunst van smaak: Suzanne’s reis bij The Good Companion | TGC
-
Blog ~ Ingrediënten menu
Je kunt bij ons terecht voor een klein hapje, maar je kunt ook de hele avond komen tafelen.
Recepten .
-
Anchovisboter
Zelfgemaakte ansjovisboter; het kost slechts 10 minuten van je tijd en smaakt zoveel beter op dat warme stuk brood vers uit de oven.
-
Makreelpaté
Maak je eigen makreelpaté met Ras el Hanout Chutney.
-
Escabeche mussels
Fresh steamed mussels